O le maketi o loʻo i ai nei e fesuisuiaʻi, ma luga ma lalo e faigata ona malamalama i ai.

Sei o tatou talanoa e uiga i le tulaga autu o le maketi mai vaega e tolu i aso nei.

1. Muamua lava, matou te tilotilo i le itu sapalai, o oloa uamea o loʻo i ai i le taimi nei o loʻo i ai i se tulaga maualuga, mautinoa le maua o tinoitupe o loʻo tumau pea le faʻamuamua, fale uʻamea ma fale koki ua paʻu tele le tau o le koale i le vaiaso talu ai ina ua maeʻa nei coke. ei ai se uiga e toe pa'ū, pe a toe pa'ū o le a maua ai se aofaiga patino o vili u'amea avanoa avanoa.O le isi mea e tatau ona tatou vaʻavaʻai pe o iai se vaega tele o le gaosiga, faʻatapulaʻaina le gaosiga o lenei tulaga, pe afai o le a mafua ai se lagolago faapitoa i tau uʻamea, pe a leai, o loʻo i ai pea se mamafa.

2. Itu manaomia:I le taimi nei, o loʻo i ai pea le faʻaititia o le tamaoaiga lautele, ma e leʻi faʻaitiitia tele le faʻamaʻi i le atunuʻu atoa.O le vaiaso talu ai, o le tulaga o faʻamaʻi faifaipea na tupu i Tianjin ma Beijing.Mulimuli ane, o le a umi se taimi mo le nofoaga fou faufale ma le malosi faufale e faʻaleleia.O lo'o fa'amoemoe o le a le matua fa'aleleia atili le mana'oga i le vaiaso fou.

3. Faiga Fa'avae:pulega seti le leo mo le faiga faavae o le tuputupu aʻe tumau, faʻamautu le tino autu o maketi, puipuia galuega, e sili i le leo i lalo o le nofoaga o le tamaoaiga o loʻo i lalo o le mamafa o loʻo i ai nei, o le tele o le lumanaʻi i faiga faʻavae tau tamaoaiga e faʻaosofia ai le malosi o le manaʻoga. , o le taimi nei ua uma ona tatou vaʻai i faiga faʻavae lelei o fale faʻatau o loʻo sau i taimi uma. E iai a matou uiga lelei e uiga i faʻamoemoega.

 

talafou7

 

I le aotelega.O le maketi o loʻo i ai nei e pei o le vaega pogisa aʻo leʻi oʻo i le vaveao, e ui lava o loʻo i ai "siga o le malamalama", ae o loʻo i ai pea "ao e ufitia le aso".O le vaiaso a sau maketi atoa e va'aia le fa'asolosolo vaivai.


Taimi meli: Iuni-10-2022